Over Imex International

Onafhankelijk
IMEX International is als onafhankelijk en ervaren expediteur gespecialiseerd in het wereldwijd verzenden en distribueren van lading over water, land en door de lucht, alsmede opslag in onze loods te Rotterdam. Een van onze specialismen is zeevracht, met name gericht op Australië, Nieuw Zeeland en het Verre Oosten. Een ander specialisme is het verzorgen van combinatietransporten (door to door).

Mondiaal
IMEX is vertrouwd met de mondiale, regionale en lokale vervoersvoorwaarden, -mogelijkheden en –formaliteiten. Binnen de landen van de EU verzorgen wij alle douaneformaliteiten op het gebied van import en export. Als klant van IMEX maakt u gebruik van ons internationale netwerk aan professionele en betrouwbare agenten, expediteurs, transportbedrijven en rederijen. Dit betekent dat uw lading altijd gegarandeerd langs de beste weg, voor de beste prijs en zonder zorgen vlot wordt verzonden en geleverd.

Persoonlijk
IMEX onderscheidt zich vooral door haar onafhankelijkheid en door persoonlijk advies en begeleiding. Voor u als klant betekent dit de zekerheid van objectief en professioneel advies van een specialist die u zelf in alle fases van het verzenden tot en met de levering, begeleidt.

Snel
IMEX levert binnen 24 uur een oplossing voor uw vraag of probleem. Neem contact met ons op om zelf te ervaren hoe dat werkt. IMEX levert volgens de FENEX- voorwaarden.

Contact

Kooldreef 2-6
4703 RE Roosendaal

T: 0031-(0)76-5932205
E: info@imexinternational.nl