Luchtvracht

Luchtvracht is een ideale vervoersvorm voor hoogwaardige, waardevolle goederen die veilig en snel op hun bestemming moeten komen of voor goederen die bovendien vers moeten blijven.

Veilig vervoer

Luchtvracht is een ideale vervoersvorm voor hoogwaardige, waardevolle goederen die veilig en snel op hun bestemming moeten komen (medicijnen, pc’s, machineonderdelen) of voor goederen die bovendien vers moeten blijven, zoals bloemen of voedsel, bijvoorbeeld.

Europees netwerk

IMEX is vertrouwd met alle belangrijke luchtvrachthavens in Europa en werkt met een uitgebreid netwerk aan professionele partners op en nabij alle Europese vliegvelden. Uw import of export kunnen wij daarmee ook door de lucht zorgeloos afhandelen.

Snel op de plaats van bestemming

Luchtvracht is relatief duur: de prijs wordt doorgaans per kilo afgerekend. Een belangrijk voordeel is natuurlijk wel de snelheid. Enkele voorbeelden, gerekend vanaf de luchthaven Schiphol, Amsterdam: Djakarta 1-3 dagen – afhankelijk van tarieven en mogelijkheden (over zee: 30). New York: 1 dag (8 over zee). Cape Town: 1-3 dagen (21 over zee).

Neem contact op voor de meest voordelige oplossing. 

Vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag en helpen u bij de zoektocht naar de juiste ondersteuning.

Wij bieden ook

 • Zeevracht

  Zeevracht

  Zeevracht is een relatief goedkope vervoersvorm: een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld luchtvracht of landtransport.

 • Landtransport

  Landtransport

  IMEX verzorgt vervoer door geheel Europa. Van deur tot deur, als u dat wilt. Met volle containers, deelladingen, per truck of trein. U hoeft daarmee niet zelf uw transport naar of van een haven te regelen.

 • Rijntransport

  Rijntransport

  Een groeiende vorm van containertransport over water, met name over de grotere Europese rivieren. Containervervoer over water door Europa is een ‘schone’ vorm van vervoer en is  bovendien scherp geprijsd.