Landtransport

IMEX verzorgt vervoer door geheel Europa. Van deur tot deur, als u dat wilt. Met volle containers, deelladingen, per truck of trein. U hoeft daarmee niet zelf uw transport naar of van een haven te regelen.

Veilig van deur tot deur

Bij zee- en luchtvracht is bijna ook altijd landtransport nodig: IMEX verzorgt daarom ook aansluitend vervoer door geheel Europa. Van deur tot deur, als u dat wilt. Met volle containers, deelladingen, per truck of trein. U  hoeft daarmee niet zelf uw transport naar of van een haven te regelen.

Combinatie van vracht en opslag

Het kan voorkomen dat u zelf (tijdelijk) geen opslagruimte beschikbaar heeft voor uw lading. Niet in het land van verzending of juist niet in het land van aankomst. IMEX heeft de beschikking over voldoende opslagruimte in Nederland en – via ons netwerk aan partnerprofessionals – nabij alle havens ter wereld.

Treinvervoer

Voor vervoer per trein zijn speciale arrangementen beschikbaar. Deze vervoersvorm is natuurlijk schoon en bijna net zo snel als vervoer per truck en bovendien voordelig. Bijvoorbeeld omdat de geleverde container in bepaalde gevallen in het land van bestemming kan worden geretourneerd, waardoor de vervoerskosten alleen voor de heenreis gelden.

Neem contact op voor de meest voordelige oplossing.

Vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag en helpen u bij de zoektocht naar de juiste ondersteuning.

Wij bieden ook

 • Zeevracht

  Zeevracht

  Zeevracht is een relatief goedkope vervoersvorm: een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld luchtvracht of landtransport.

 • Luchtvracht

  Luchtvracht

  Luchtvracht is een ideale vervoersvorm voor hoogwaardige, waardevolle goederen die veilig en snel op hun bestemming moeten komen of voor goederen die bovendien vers moeten blijven.

 • Rijntransport

  Rijntransport

  Een groeiende vorm van containertransport over water, met name over de grotere Europese rivieren. Containervervoer over water door Europa is een ‘schone’ vorm van vervoer en is  bovendien scherp geprijsd.