Opslag en distributie

De opslag- en distributiefaciliteiten zijn prettig functioneel en economisch interessant voor bedrijven die permanent of tijdelijk zelf geen opslagruimte hebben of die in verband met doorvoer naar andere havens/landen hun goederen dichtbij.

Ideaal voor externe opslag

De opslag- en distributiefaciliteiten die IMEX biedt zijn prettig en zowel functioneel als economisch interessant voor bedrijven die permanent of tijdelijk zelf geen opslagruimte hebben of die in verband met doorvoer naar andere havens en/of landen hun goederen in of dichtbij de haven willen houden.

Alle ruimte, wereldwijd

IMEX beschikt in Roosendaal als via het internationale partnernetwerk over een groot aantal opslagmogelijkheden. Met name in Roosendaal, waar wij de beschikking hebben over een loods van 5.000 m2 en vergunning douane-entrepot voor opslag van goederen. Op afroep kunnen deze import ‘transito’-partijen worden ingeklaard en over heel Europa worden gedistribueerd. Wij kunnen uw goederen voor distributie sorteren, pallettiseren en in plastic wikkelen.

Uitstel van betaling van invoerrechten en BTW

Een groot voordeel van ‘transito’-partijen (onder douanetoezicht) in onze opslag is dat de inklaring per gedistribueerde partij geregeld wordt. Over de rest van de partijen worden pas invoerrechten en BTW betaald wanneer deze voor uitlevering en distributie worden ingeklaard.

Neem contact op voor de meest voordelige oplossing. 

Vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag en helpen u bij de zoektocht naar de juiste ondersteuning.

Wij bieden ook

 • Zeevracht

  Zeevracht

  Zeevracht is een relatief goedkope vervoersvorm: een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld luchtvracht of landtransport.

 • Luchtvracht

  Luchtvracht

  Luchtvracht is een ideale vervoersvorm voor hoogwaardige, waardevolle goederen die veilig en snel op hun bestemming moeten komen of voor goederen die bovendien vers moeten blijven.

 • Landtransport

  Landtransport

  IMEX verzorgt vervoer door geheel Europa. Van deur tot deur, als u dat wilt. Met volle containers, deelladingen, per truck of trein. U hoeft daarmee niet zelf uw transport naar of van een haven te regelen.