Opslag en distributie


Ideaal voor externe opslag

De opslag- en distributiefaciliteiten die IMEX biedt zijn prettig en zowel functioneel als economisch interessant voor bedrijven die permanent of tijdelijk zelf geen opslagruimte hebben of die in verband met doorvoer naar andere havens en/of landen hun goederen in of dichtbij de haven willen houden.

Alle ruimte, wereldwijd

IMEX beschikt zowel in Rotterdam als via het internationale partnernetwerk over een groot aantal opslagmogelijkheden. Met name in Rotterdam, waar wij de beschikking hebben over een loods van 6.000 m2 en een vergunning voor opslag van gevaarlijke goederen. Op afroep kunnen deze import ‘transito’-partijen worden ingeklaard en over heel Europa worden gedistribueerd. Wij kunnen uw goederen voor distributie sorteren, pallettiseren en in plastic wikkelen.

Uitstel van betaling van invoerrechten en BTW

Een groot voordeel van ‘transito’-partijen (onder douanetoezicht) in onze opslag is dat de inklaring per gedistribueerde partij geregeld wordt. Over de rest van de partijen worden pas invoerrechten en BTW betaald wanneer deze voor uitlevering en distributie worden ingeklaard.

Neem contact op voor de meest voordelige oplossing. 

IMEX kan uw
goederen opslaan

tot wel 6 hoog
in een loods
van 6.000 m2.